Ett disco-pass lördagen till ära

[dropcap]E[/dropcap]fter ett gäng lite halvhjärtade träningspass så testade jag idag det som var min räddare tidigare, Nocco Caribbean. Jag måste hitta ett sätt att sparka mig själv i baken och gå all-in på mina pass så de inte känns som slösad tid. Man blir inte starkare av att slöa!

Hade OTROLIGT svårt att komma ur sängen i morse. Enda anledningen att jag gick upp var att jag var hungrig. Plockade fram träningskläderna, men tänkte ”Jag MÅSTE ju inte träna idag. Idag är ju bara ett extrapass” och ”Jag kanske kan skita i styrketräningen och gå en promenad istället?”. Kändes så otroligt deppigt att inte vara taggad på nått. Så jag åt min frukostgröt (yum btw) och tänkte att jag försöker peppa till lite med en Nocco, som var som min PWO under våren.

Fick i mig gröten och halva Nocco:n och började peppa till, så jag läste ett kapitel i min bok och sedan knallade jag iväg till gymmet.

Blev ett ”disco-pass”, med endast bröst och armar. Fanns ingen ledig bänk/bur-kombo, så det blev ingen bänkpress, men körde lite bröstövningar ändå. Gjorde en ansträngning att göra lite bicep- och tricepövningar

Incline Dumbell Press (lutande hantelpress)
3 set x 12 rep

Bumbbell Bench Press (hantelpress)
3 set x 12 rep

Chest Press (bröstpress)
3 set x 12 rep

Strict Wall Bicep Curls (Strikta bicep curls mot vägg)
3 set x 12 rep

French Press (liggande triceppress)
4 set x 12 rep

Decline Sit-Ups (lutande sit-ups)
1 set x 10 rep

Leg Raise with Hip Raise (Benlyft med höftlyft)
3 set x 15 rep

Jag hade kunnat göra några fler armövningar, men det är så TRÅÅÅÅÅKIGT att träna armar. Måste börja göra det dock, för det är ju en av de få muskelgrupper som syns till vardags. Därför jag lagt in en bicep- och en tricepsövning under detta ”extrapass” för att se till att jag inte fuskar bort det.

Generellt så gick passet bra. Hade tänkt göra några fler övningar som även skulle täcka in axlarna, men det fick vara nog efter typ 1 timme. Om jag inte är superpepp så har jag svårt att vara fokuserad mer än en timme, så jag måste bara acceptera det och göra det bästa av det hela.

Och en snabb diet-uppdatering, igår så störtdök mitt kroppsfett 1% enligt vågen. Det höll i sig idag också, men jag anar att det beror på att jag är lite uttorkad då det är svårt för mig att få i mig ordentligt med vatten när jag inte har mina vanliga rutiner. Ska försöka dricka lite mer vatten och se om vågen äntligen fattat att jag gått ner i vikt eller om det är vätskenivåerna som spökar. Jag VET att den här typen av vågar är opålitliga, men jag måste ha någon sorts indikation att titta på.

Dela