När allt man orkar är marklyft

[dropcap]K[/dropcap]roppen håller fortfarande på att vakna. Den har inte riktigt vaknat till liv efter viloveckan tror jag. Kombinera det med en diet med kaloriunderskott så blir det lite trögt på gymmet.

Jag klarade bara av 1 timme på gymmet idag. Marklyften tog lång tid och efter 45 minuter så var mitt tålamod helt enkelt slut. Det blev bara några basövningar och sedan fick det vara nog.

Deadlifts (marklyft)
1 set x 12 rep
1 set x 8 rep
1 set x 5 rep
4 set x 3 rep

Bent over row (stående stångrodd)
3 set x 12 rep

Military press (millitärpress)
3 set x 12 rep

Som tröst för halvkasst pass så väger jag det minsta jag vägt sedan september 2015, så dieten funkar än så länge. Har ett riktmärke och när jag når dit så har jag lovat mig själv att jag ska ge mig själv ett par leggings från Gymshark (om dom fortfarande finns i lager). Till det målet är det ungefär 2 kg kvar, hittills har jag tappat 4,4 kg så förhoppningsvis fortsätter det åt rätt håll.

Men just nu offrar jag öka styrka och ökade vikter på gymmet för minskad kroppsvikt, och jag måste hitta en bra balans mellan det. Jag kan inte gå på diet för alltid, men det vore nice att få ner kroppsfettet så att allt mitt lyftande syns utan att jag bara ser stor ut. Jag jag få ner mitt kroppsfett till under 30% så det jag det som en win.

Dela