Fransar och bryn

Singelfransar for days!

Så i helgen fixade jag till mig lite. Färgade, trådade och plockade ögonbrynen och sedan färgning och förlängning av ögonfransarna. Allt hos Finare Fransar på Torsplan. 

Jag har färgat ögonbryn och fransar där tidigare, men detta var första gången jag fick uppleva trådning och framförallt, första fransförlängningen.

Så nu är det ordning och reda på brynen och fransarna är helt fabulous! Man ser så fräsch ut direkt när man kliver ur sängen, inget behov av smink alls egentligen. En otroligt bra lösning för framsida semestrar när man vill se lite fräsch ut utan att ha en massa smink. 

Varför har jag ett vitt ludd i fransarna?

Det jag är mest nyfiken på nu är hur bra de kommer hålla. Jag försöker följa alla underhållsregler jag kan hitta för bästa möjliga utfall. Så inget gnuggande, produkter med oljor, inget smink, ingen ögonfransböjare och tvätta enligt föreskrifter. Ändå mindre underhåll än jag trodde.

Dela