Jag kanske har ett problem…

IMG_3215-1

Sist såg det ut såhär när jag gick och hämtade paket. Tror jag kanske har ett problem. Men jag gillar prenumerationstjänster! Det är som små paket av överraskningar som kommer nån gång i månaden. Just denna gång råkade tre av fyra prenumerationer synkas. En liten snabb sammanfattning av vad som dyker upp hos mig.

Glossybox – Box med 5 skönhetsprodukter (hud, hår, naglar och makeup) som kommer 1 gång i månaden. Den prenumeration jag haft längst och har lett till att jag hittat några av mina absoluta favoritprodukter. Den har också lett till att jag har massor av skönhetsprodukter liggande i ett skåp som jag aldrig kommer använda av en eller annan anledning.

Loot Crate – Nördig box med olika teman varje månad. Denna månad är det Covert, så det är spiontema, men det kan vara allt från classic gaming, serietidningar eller zombies. Ibland en t-shirt, men en hel del prydnadssaker och liknande. Ibland är det jättekul saker, som denna månad kom det med en maskerad klocka, men ibland är det ett tema som inte talar till en och man är inte direkt intresserad av nått. Så win or loss, man vet aldrig.

Testagram – Mat och städprodukter som kommer varannan månad. Just denna månad var det ingen choklad för första gången, så bra för min diet. Allt från snacks, sköljmedel, läst, baktillbehör eller såsmixar. Lite blandat och kan vara intressant om man vill testa nya matprodukter, för man får saker som viltchip och någon ny typ av lakrits.

Och den som inte finns med på bilden:

Ec-Go! – Min kollegas prenumerationstjänst för ekologiskt och lite nyttigare snacks. Jag har en lite påse varje månad och det är saker som olika typer av nötter, ekologiskt gelégodis och saker som choklad sötad med stevia. Inte sockerfritt eller kalorifritt, men ekologiskt och lite mer naturligt. Kul idé och ett bra alternativ för mig som brukade ha The Healthy Box, men tyckte det kom så underliga saker när jag egentligen var ute efter bara snacks.

Dela