Om Sandra

Sandra heter jag och är en 30+are bosatt i Stockholm, där jag är född och uppväxt och återvände till efter äventyr i Norrland och Australien. Dagtid jobbar jag som SEO-konsult på Nordens största performance-organisation.

På fritiden gillar jag att träna, då mestadels powerlifting, men jag har tidigare även tränat både Krav Maga och pole fitness. Försöker löpträna, men känns som om harikiri är nära när jag tvingas stå på löpbandet.

Jag gillar även att baka, men jag gör det tyvärr inte så ofta längre då man måste provsmaka det man bakar och jag försöker låta blir att bli lika bred som jag är lång.

Följer en massa TV-serier, äger för många böcker (med ett mål att läsa minst 1 en månaden) och  drömmer om att resa oftare.

Jag hade min första blogg 2000 och har haft bloggar till och från sedan dess. Utbildad i mediekommunikationsvetenskap och grafisk design och har spenderat många nätter med att designa saker som aldrig lämnade campus.

Då jag jobbar med SEO dagligen så är nog tyvärr den här sidan lite skomakarens barn, men jag kanske sätter mig ner och styr upp den vid nått tillfälle.

Mest gillar jag att skriva om saker som snurrar i mitt huvud för tillfället, dela med mig av trevliga recept som jag hittar, ventilera angående träningen (både när det går bra och när det skulle kunna gå bättre) och varför inte lite random internetfenomen?

Jag gillar även att fotografera, äger två jättefina kameror, men jag gör det tyvärr alldeles för sällan. Skulle även behöva återgå till min bildredigeringsrötter för lite extra krydda.