The energy of the mind is the essence of life

Jag är helt slut, dränerad, uttömd och spenderad. Eller nä, spenderad får mig att låta som en hora och det är inte tanken.

Feeling low energy

Det är mina reserver av extra energi, min ”kul att umgås med folk”-reserv som är helt slut. Efter att ha spenderat torsdag till söndag med kollegorna i Spanien, jobbat måndag, gått upp svintidigt (alltså 3:30) på tisdagen och sedan spenderat två dygn på utbildning i Berlin för att sedan flyga hem och komma hem kring midnatt. Sen upp och gå till jobbet torsdag och första mötet med en PT på torsdag. Imorgon fredag är den kundmöte och en fest hos en kund på kvällen.

En väldigt intensiv vecka har passerat. Det är har varit väldigt kul, men just nu vill jag inget hellre än att spendera en hel helg ensam på soffan med en massa TV-serier och inte prata med en mänsklig varelse.

 

Dela