Den gången då jag nästan rekryterades till att dejta i TV

I fredags ringde en kvinna från filmbolaget Nordisk Film och fråga mig om jag var den Sandra som är med i en viss ”nörd och singel”-grupp på Facebook. Det svarade jag att jag troligen var (vem har koll på alla grupper man är med i?) och hon frågade om jag var intresserad av att kanske vara med i en pilot dom skulle filma i helgen.

Nordisk film har tidigare gjort programmet FCZ, som dom nu verkar blåsa liv i och kalla typ FC Nörd och i samband med detta letar de nördiga tjejer för någon typ av nörd-detingshow. Beauty and the geek-ripoff kanske?

I slutändan så pratade jag med två olika personer på Nordisk film, dom ställde lite frågor och försökte väl komma på vem jag var. Jag insåg rätt fort att jag nog inte riktigt var vad dom letade efter, men efter att dom lovade att även om jag var med i denna interna pilot så behövde jag inte vara med i det riktigt programmet om det blev av, så jag tänkte ”okej då”. Jag kände hela tiden att dom ville att man skulle vara någon sports supernörd, med endast ett intresse och lägenheten tapetserad med affischer, och inte som jag, lite nördig gällande allt möjligt, inte ett fokus.

Källa: http://www.apartmenttherapy.com/andys-nerd-cave-studio-tour-studio-tour-174408
Källa: http://www.apartmenttherapy.com/andys-nerd-cave-studio-tour-studio-tour-174408

Om jag var aktuellt så skulle producenten ringa under lördagen för att boka inspelning för söndagen. Jag kände på mig att jag inte skulle höra mer från dem, för jag passar inte in i den nörd-klichén dom var ute efter, så jag hoppade slippa prata med dem mer.

Dom ringde aldrig. Till största del så känns det skönt och jag känner mig ganska lättad. Om dom mot förmodan skulle höra av sig igen kommer jag nog tacka nej direkt. Är det något jag inte vill göra så är det att dejta på TV?

Dela