Nu är det klippt…. (eller nått sånt fyndigt)

Så dagen i veckan när vi jobbade hemifrån med jobbet så passade jag på att gå till frisören. Det var typ ett halvår sedan sist och topparna var torra, slitna och såg ut som halm.

Toni&Guy_Banner

Så jag hade en tid bokad med den jättefina Louise på Toni&Guy i vid Slussen. Jag har varit hos henne några gånger nu och hon är nog den första frisören på väldigt länge som lyssnar på vad jag vill och jag känner mig alltid skitsnygg när jag går därifrån.

Vi klippte av allt slitet, det blev nästan en decimeter på sina ställen. Vi klippte också upp lite kring ansiktet och jag passade på att testa mittbena. Sen fick jag håret stylat som bara den. Jag har nog aldrig förr i mitt liv haft så stort hår! Kändes otroligt amerikanskt. Kanske ska flytta till södra USA 😉 Men jag är nöjd, även om jag måste vänja mig lite med att det är så mycket kortare än innan för nu är det riktigt fräscht. Tog en riktig selfie på väg från salongen, även om jag tycker det är skitpinsamt att ta selfies offentligt. Måste ju föreviga mitt super fabulous hår.

IMG_3309

Dela