Boka-ångest och semester-pepp

Varför blir jag ett sånt jäkla nervvrak när jag ska boka nått? Alltså nått lite större, inte en pizza för hemkörning, utan saker som resor och hotell.

Det var dags att boka hotellet för Puerto Rico-resan och det enda jag kände var:
giphy-nervousDet är precis som att när jag måste gå in med en större summa pengar så låser det sig nästan i huvet på mig.

Jag har nu, två gånger, gått igenom den här cykeln och jag börjar få grepp om det här med att resa ensam. Fördel: Du kan ta alla beslut själv. Nackdel: Du MÅSTE ta alla beslut själv. Först gällde det flyget, nu var det hotellet.

Fast det finns en annan fördel, om det blir nått strul behöver jag inte stå till svars inför nån annan än mig själv eller behöver höra någon annan gnälla. Men jag har ingen som kan hjälpa mig heller.

Men nu är dom stora besluten tagna. 1: Flyg är bokat och betalt. 2: Hotell är bokat och betalt. 3: Visum är fixat.

Det blir nog bra. Det kommer i alla fall kännas helt fab att i slutet av november lämna kontoret, hoppas på ett plan och åka till solen en vecka. Medans alla andra är kvar på kontoret. I mörkret. Och kylan. Och tristessen.

giphy-excited

Dela