Jag får psykbryt på PT:s

[Svordomsvarning]

FY. FAN. Att det ska vara på jävla omständingt att få en PT på SATS.

dr-cocks

Det har nu gått över en månad sedan jag började med mitt första möte med en PT, men jag har fortfarande bara haft 1 pass. Det här med att komma igång och träna verkar vara sjuk jävla svårt när man försöker ta hjälp av nån annan.

contrfrust

Först fick jag en PT tilldelad som jag bokade ett första start-möte med. Efter det var det ett ”köpa fler pass och boka in kommande pass”-möte. Sedan var det dags att köra igång med träning. Vi hade ett riktigt pass på måndagen och sedan skulle vi ha nästa på onsdagen. Under dagen på onsdagen fick jag ett mess om att han var tvungen att ställa in. Fine, jag kan fatta att det kan hända grejer, men det fuckar ju med min plan. Dagen efter får jag ett mess som ber så hemskt mycket om ursäkt, men hade ska byta jobb och dagen innan hade varit hans sista arbetsdag. Jag står alltså nu helt utan PT.

stitch-giphy Jag får en ny PT tilldelad som ska höra av sig. Det tar en vecka och sedan blir jag inbokad på ett startpass en vecka senare, på söndagen som jag förstår det, på telefon. Däremot får jag ett par dagar senare ett SMS som påminner om start-mötet och då med datumet för lördagen. Jag vill inte chansa och tänker att det som kommer i SMS:et ligger i något system, så jag går dit på lördagen.

När klockan är slagen tiden som jag blivit informerad om kommer PT:n och hämtar en annan tjej, för dom har tydligen bokat tiden. Jag pratar med killen i kassan som går och frågar PT:n om han dubbelbokat sig eller vad som händer. PT:n säger att hans möte kommer gå ”fort” och att han sen kommer och hämtar mig. Fine.igiveup

1 timme och 10 minuter senare ger jag upp. Då har jag suttit och väntat och har inte tålamod längre. Jag ber någon höra av sig om det faktiskt blir nått möte imorgon och går ifrån SATS arg som ett jäkla bi. Jag förstår att dom är tränare och inte administratörer, men vafan, nån måtta får det väl vara?! Wasting my godamn time!

wastingtimeFick precis ett samtal från PT:n. Inte tillstymmelsen till en ursäkt, mer som om det var mitt fel att jag var där på fel dag.

Det här känns inte som en särskilt bra start på hela den här PT-grejen. Jag har inte ens börjat men jag har redan tröttnat på skiten och har inget förtroende för någon av deras PT:s. Det känns inte det minsta kul eller taggande längre.

giphy-sigh

Dela