No pants, no problem

Den här vecka hade jag byxor på mig för första gången på två år. Och nej, jag har inte gått med rumpan bar de senaste 24 månaderna (eller nått sånt), utan det finns andra plagg att bära.

giphy-nopants

Jag har haft på mig leggings och olika versioner av strumpbyxor till klänning och kjol. Anledningen? Alla mina jeans var så tajta att när jag gick upp i vikt så blev de så obekväma att det inte var värt kampen. Sen gick jag upp lite mer och då slutade jag ens prova dom byxor jag hade, mest för att spara mig ångesten av att känna mig fet och inte gå i kläderna.

Men för några veckor sedan tog jag mod till mig och gick till en butik och provade ut byxor som passar, då i en större storlek än de som har hängt och stirrat på mig i garderoben. Och den här veckan, när det varit riktigt höstigt så blev det premiär. Det gick bra och jag kan nu uppskatta byxor med hög midja.

Men annars är det jäkligt nice utan byxor.

risky-business

Dela