När man mår sådär halvdant och har en dålig dag

Idag var ingen bra dag. Jag känner mig låg och orkeslös… och lite illamående. Men fördelen med dagar som dessa är att de tar slut.

bad-day-funny

Har en period av sämre humör, som sammanföll med ”den” tiden i månaden, så tillsammans blir det som en grått hål man måste ta sig ur. Men ur ska jag!

Idag fick jag även veta att den PT jag precis börjat träna med har bytt jobb och jag ska få en ny PT. Känns lite jobbigt, men jag kan ju även förstå honom. Jobbigt för mig att jag måste ”börja om” med en ny, för jag tyckte det var nervöst nog att behöva förlita mig till en person, och nu måste jag göra det igen. Och så tänkte jag att det skulle bli startskottet på min satsning att komma i form, att det skulle hjälpa att behöva stå till svars inför PT, och nu blir hela det där framskjutet. Ja, jag vet att jag själv kan pallra mig till gymmet, men det är så JÄKLA SVÅRT att komma igång!!!

bad-day

Men att vara medveten om att man inte mår helt okej är ett steg i rätt riktning. Nu kan jag reagera på ifall det blir värre.

Dela