Glossybox: Oktober – The Bold Box

Glossybox - The Bold Box

Först, den här boxen är så sjukt snygg! Den blev i stort sett direkt en inredningsdetalj i sovrummet. Så hur är det med produkterna i den här boxen då?

UNANI Illuminating Milk Cleanser
Jag hade länge min favoritserie när det gällde hudvård och jag har letat ersättare för de produkterna sedan mina favoriter slutade säljas. Unani kommer inte bli den ersättaren. Detta var en rengöringsmjölk för ansiktet och jag testade den när jag duschade. Gillade inte känslan eller doften och tyvärr så tror jag att den är alldeles för stark eller hård för min hud. När jag råkade få lite på läppen så kändes det som om det började bränna lite och efteråt var min hud otroligt stram och torr. Denna kommer jag inte köpa och jag kommer nog inte heller använda den igen, möjligen att jag kan ge den till någon som inte har liga känslig hy.

CETAPHIL Facial Moisturizer
Jag har tidigare testat en ansiktsrengöring från det här märket och gillade den inte alls då den lämnade efter sig en fet film på min hy. Denna produkt däremot fungerade precis som jag vill att de ska fungera. Den var lätt att applicera, gick snabbt in i huden, men den nackdel som den har är att den inte luktar särskilt gott. Möjligen att jag använder upp denna, men kommer inte köpa den själv.

MERCI HANDY Hand Cleansing Gel
Jag köpte en gel av precis det här märket, men en annan doft, för bara någon månad sedan när jag var på Sephora. De är otroligt smarta då de kommer i en lite och praktiskt tub och de doftar väldigt gott, både vid applicering och efteråt, samtidigt som de är lätta att applicera. Hur effektiva de är på att rengöra, speciellt från bakterier och virus som jag inte kan se, kan jag tyvärr inte svara på dock.

PALMOLIVE GOURMET Body Butter Wash ’Strawberry Touch’
Duschcream är en sådan standardprodukt i min beauty-arsenal. Man har alltid en flaska i duschen och en backup i skåpet. Jag är inte det minsta trogen något varumärke, utan jag fokuserar på vilket som luktar godast (och numera som inte innehåller några hårda små scrub-kulor då det känns som onödig plast som går ner i avloppet). Den här gav ingen speciell känsla, ingen chocker direkt, men doften var en väldigt syntetiskt jordgubbsdoft som jag inte alls gillar.

TRIFLE COSMETICS Lip Parfait Buttery Lip Cream ’Nude Rose’
Färgen på det här läppstiftet är en färg jag aldrig själv skulle få för mig att köpa. Men ju mer jag ser den på så får den mig att bli lite förälskad. Det känns också lite mysigt med en förpackning av papp, trots att jag är helt förälskad i läppstift som har hylsor av metall och med en känsla av tyngd. Att den dessutom har en mysig doft känns helt revolutionerande, då många läppstift i stor utsträckning endast doftar krita.

Dela