Proteinvansinne – Protein for daaaays

I ett försök att få i mig större andel protein för att få ut det mesta av min styrketräning så har jag bestämt mig för att försöka dricka en proteinshake per dag, speciellt dagar då jag tränar. Eller att dricka dem oftare i alla fall. Det i kombination med medvetenhet kring proteinmängd och ökat intag av ägg borde få upp mitt proteinintag.

Jag har sedan tidigare en burk av Strawberry Milshake från Aldrig Vila och den är väldigt god. Godaste som jag hittills testat om jag ska vara ärlig. Den är lätt att blanda, löser upp sig bra utan att bli som ett halvklumpigt pulver i vatten och smakar gott utan att kännas konstgjord. Den är väldigt söt, men det känns det som om de alltid är.

Häromdagen gick jag förbi MM Sports på Kungsholmen och köpte mig en annan av Aldrig Vilas Whey-pulver. Den här gången blev det Chocolate Chip Cookie. När jag öppnade den så luktade den väldigt gott och när jag smakade på pulvret så smakade de väldigt gott. Får hoppas att det är lika gott när man dricker en hel shake.

Senare när jag kom hem den dagen bestämde jag mig för att lyxa till det lite. Gick in på Gymgrosisten och klickade hem Aldrig Vila Whey i smaken Chia Latte. Känns som om jag har en massa proteinpulver på ingång, men om jag ska äta det ofta måste jag ha alternativ för att inte blir kräktrött på det.

Klickade även hem den här gymväskan. Är inte så mycket för rosa sportväskor, men om den har en bra storlek så kan den bli väldigt användbar. Har det viktigaste enligt mig, vilket är ett litet fack på utsidan. Får utvärdera den när den dyker upp på posten.

Dela