När gym-tomten lämnar paket

Paket från Gymgrossisten

[dropcap]T[/dropcap]idigare i veckan kom mitt paket från Gymgrossisten. Asså, det är som julafton! Fast jag har ju i och för sig betalat för det själv. Det vägde vad som kändes som ett halv ton, sån jag tog med en lite pirra. Jag må träna en hel del och beställt kosttillskott, men man behöver ju inte anstränga sig i onödan Hade beställt lite allt möjligt.

Dessa var på rea. Har inte riktigt klurat ut om jag vill ta dem, men kan ju vara värt att testa.

Har ätit Overnight Oats som frukost och mellanmål i några veckor nu och för extra protein har jag i kvarg och ett Whey 80 som jag hade hemma. Blev informerad om att man kan bli rätt gasig av Whey 80 och inte lika mycket av Whey 100, så jag tänkte att jag testar nu när mitt andra pulver tar slut. Eftersom man blandar i det i oatsen med vaniljpulver och kanel så märker man ju inte smaken så mycket.

Asså, den enda smak av Nocco som inte smakar batterisyra (av de jag testat) är den här som smakar grapefrukt och ananas. Den smakar så otrooooligt gott! Har köpt en platta tidigare och nu passade jag på att köpa en till. Är lite orolig att detta är en limited edition och snart kan man inte få tag i den, så måste hoarda lite

Köpte två t-shirtar billigt, Gymgrossistens egna, den ena dam-modell och den andra i herr-modell. Tanken var att jg kan ha den ena som träningströja och den andra som sovtröja.

Ett lite extra träningslinne, why not liksom? Det var mycket mer urringat än planerat, så man får välja sin BH, haha.

Så that’s it. Gick och köpte en påse kasein med chokladsmak som jag ville ha som efterrätt (fast med en massa protein och inget socker), så nu borde jag har allt jag behöver. Bara att fortsätta lyfta!

Dela