Halv-taggad träningsstart

Jag var och tränade idag. Woho! Jag lyckades! Helt enligt plan.

Jag hade lovat mig själv att träna idag. Jag hade mentalt förberett mig sedan i söndags, jag hade tagit med träningskläder till jobbet, jag hade lagt in det i kalendern. Jag hade gjort ALLT för att vara max-taggad på träningen… förutom att äta ordentligt. Gah!

Jag hade en workshop med en kund som sträckte sig över lunchen, så när jag väl var tillbaka på kontoret var den närmare 14.00 och jag hade varken ätit frukost eller mer än några salladsblad och en kvarts kycklingfilé (man kan inte hålla föredrag med munnen full av sallad).

Så idag har jag lärt mig att man inte ska gå och träna när det enda man ätit är Risifrutti, riskakor och tigerkaka till mellis innan.

Men jag tränade, det gjorde jag! Ett riktigt arm/axel/mage-pass. Men det var inte så kul som jag hoppats.

IMG_6259

Dela