Glossybox: Limited edition – The Vegan Box

img_6576

Denna Glossybox är ett samarbete mellan Glossybox och Therese Lindgren.

MARIA NILA Head & Hair Heal Masque
Åh, älskade Maria Nila. En annan av deras produkter har varit ett måste för mitt hår i några år nu. Denna ska vara helande för hår och hårbotten, vilket egentligen inte är något jag är i behov av. Det är inte samma goda doft som min andra Maria Nila-inpackning, men en bra inpackning rent generellt.

PARIS BERLIN Brow Definition BD2
Ögonbrynen är den delen av mitt ansikte som jag försummar totalt. Med en penna känns det dessutom extra svårt eftersom man måste kunna rita dit dem ordentlig. Jag testade den litegrann och det kändes okej, men eftersom jag inte är så van att ha ritat dit några ögonbryn så höll de inte hela dagen, då jag troligen kletade bort dem under dagen.

CHINA GLAZE Nail Lacquer with Hardeners ’Innocence’
Jag har redan sedan tidigare ett flertal lack från China Glaze. OPI är min favorit, men China Glaze är en vacker tvåa. Detta är ett lack som inte är så proppfullt av pigment som jag önskade. Tre lager krävs för att få en täckande färg och det är för mycket för att jag ska palla använda det här särskilt ofta. Fin färg, men kräver för mycket arbete.

NABLA COSMETICS Shade & Glow ’Jasmine’
Jag har aldrig varit särskilt bra på highlighting och contouring. Ska jag vara helt ärlig så har jag väl aldrig riktigt försökt. Jag har generellt mer problem med för blank hy än att den känns platt, så en så här skimrande highlighter ökar bara risken att jag ser otroligt oljig ut.

LILY LOLO Mineral Eye Colour ’Gunmetal’
När det gäller ögonsmink så älskar jag metallic-färger, men appliceringen är viktigt. Denna kommer som löst puder vilket gör appliceringen lite klurigare. Den har en fin färg, men otroligt svårt att applicera utan att den faller överallt.

POSTQUAM COSMETIC Facial Oat Water
Jag har nyligen gjort mig av med toner som en del i min hudvårdsrutin. Jag ser inte riktigt behovet av den här produkten. Efter att ha testat den här så känner jag fortfarande att jag inte riktigt vet var i en hudvårdsrutin som den här skulle passa in.

Dela