Glossybox: November – Christmas Sparkle

Otroligt vackert lock på den här boxen. Känns nästan som nyår fast det är en november-box.

THE BODY SHOP Body Butter Vanilla Chai
Nån/någon gång per år får man ett Body Butter från The Body Shop i Glossyboxen. Detta är årets burk och den luktar JÄTTESTARKT av nån typ av vanilj och kanel. Känns väldigt julig, men luktar alldeles för starkt av kryddor för att jag ska vilja använda den.

CARVEN L’Eau de Toilette
Asså, kampen att hitta sin signaturdoft är riktigt. Detta kommer inte bli min. Det är egentligen inget fel på den. Den är väldigt fräsch och känns lite citrusig, men jag är inte alls imponerad eller lockad av den.

DE BRUYÈRE BEAUTÈ Jumbo Eye Pencil ’Bubble 07’
Jag har aldrig riktigt fattat varför ögonskugga ska komma i form av en stor penna. Lätt att applicera, men otroligt svårt att skugga och blanda. Detta var en rätt fin färg en brun med silverskimmer, eller som en kall bronsfärg eller så. Men så svårt att applicera tillsammans med dom andra produkterna som finns i min dagliga sminkning.

LA THEORIE DES VOLCANS Noir Eternae Youth Potion ’Face Scrub’
Jag blir alltid lite nervös varje gång det gäller en scrub för ansiktet. Min hud är så pass känslig att om man rengör den för hårt så får jag finnar som bara den. Den här doftade gott, vilket jag anser vara viktigt, men den kändes alldeles för hård för min hud. ”Grumset” som var i och skulle skrubba huden var alldeles för grovt och det kändes som jag repade huden när jag försökte tvätta bort det.

HOTMAKEUP Makeup Brush Cleanser
Detta ska tydligen vara en billigare version av en liknande produkt av ett annat märke. Jag tycker att ”svampen” man ska rengöra penseln på känns för grovmaskig. Jag insåg rätt fort att man kunde använda den för att få bort lösa pigment från borsten, men den fungerar inte för att ordentligt rengöra penslarna, vilket jag hade hoppats på. En lite för stor grej för att ha framme, när en bit toapapper fungerar lika bra.

Dela