Glossybox: December – The Pink Diamond box

En väldigt fin låda den här månaden, men nu börjar jag märka att jag haft Glossybox i ett flertal år då innehållet börjar repeteras.

MDMFLOW Lipstick – Bossy
Först, ser inte den här läppstiftshylsan ut som en tampong? Eller kanske en lite vibrator? Känns nästan lite suspekt att gå omkring med den i handväskan. Men i alla fall. Färgen är en brun nyans som jag troligen inte hade köpt om jag valt själv, men den fungerar rätt bra i jobb-sammanhang. Okej hållbarhet också, även om det kändes som om läpparna blev lite torra i slutet av dagen.

THIS WORKS Camera Close Up: 3-in-1 Mask, Moisturizer, Primer
I Facebook-grupper är detta produkten som alla verkar älska, men jag förstår den inte riktigt. Det kanske beror på att jag inte använder foundation till vardags så den här produkten inte riktigt passar min rutin. Jag ska ge den en andra chans innan jag ger upp helt på den. Däremot är jag lite rädd för om jag älskar den så har jag ingen aning om vart jag kan köpa den.

CARMEX Carmex Original
Det är så många som pratar om att den här ska vara så underbar, men jag håller inte med. Jag har testat den förr, men jag gillar den fortfarande inte. Jag tycker vaselin är en bra läpprodukt så tanken är väl att detta skulle kunna vara motsvarande. Men den mintiga känslan är inte alls mysig och produkten i sig är inte alls mjukgörande.

BURT’S BEES Hand Salve
Jag har fått den här handsalvan i tidigare Glossybox. Jag gillade den inte då och jag gillar den inte nu. Den luktar otroligt starkt, nästan om Tigerbalsam, vilket ger mig huvudvärk och den tar en EVIGHET att gå in i huden så om man har den på fingrarna lämnar man flottiga avtryck överallt i en halv evighet. Min förra gav jag bort till en kollega, den här kommer jag också ge bort, förhoppningsvis till någon som faktiskt gillar den.

BATISTE STYLIST XXXL Volume Spray
Batiste torrschampoo är min räddare i nöden när mitt hår uppenbarligen borde tvättats dagen innan. Jag brukar inte använda volumprodukter, men om håret känns lite otvättat och extra platt så är detta ett bra alternativ. Plus, den lilla test-flaskan är perfekt att ta med sig när man är on-the-go.

Dela