Produkt: Foreo Luna Play

Foreo Luna Play

Jag köpte den här lilla saken och har testat den lite så måste jag säga att jag tycker om den. Jag har en Clarisonic MIA face 2, men den är alldeles för hård mot min hud. Den är så hårdhänt att jag kan endast använda den max 2 gånger i veckan, men mjukaste kasmirborsten. Den här kan jag använda varje dag när jag duschar utan att min hud känns helt misshandlad, utan lite mer rengjord bara.

Fördelar är att den är liten och lätt att hantera. Den är vattentät så man kan ha den liggande i duschen utan att man behöver oroa sig över att den ska ta skada. Jag tycker materialet känns väldigt skön att hålla i och de små piggarna känns lagom grova att använda i hela ansiktet. Dessutom finns den i flera fina färger, så man behöver inte stå ut med en tråkig lite maskin.

Nackdelarna är att detta är en version inte går att ladda. En Foreo Luna Go ser likadan ut och går att ladda, men den här har bara en begränsad mängd juice innan den måste slängas då den inte går att ladda. Om denna fungerar kommer jag nog köpa Go-versionen som kostar 3 gånger så mycket men som då har en längre livstid.

Jag har fått för mig att min hud blivit lite bättre sedan jag började använda den, men min hudvårdsrutin har varit lite all over the place på senaste tiden, så svårt att veta. Kommer däremot fortsätta använda den dagligen.

Dela