Glossybox: Limited edition – Julbox 2016

CIATÉ LONDON Ciaté Geology Top Coat
Jag har blivit så lat när det gäller att måla naglarna och när jag väl gör det så är det ofta topplacket som jag skippar. Men det är bra att ha ett och detta är inte allt för tjockt heller så bra alternativ till andra topplack i min samling.

FIGS & ROUGE Avancé + Invisible Pores Night Detox Serum
Testade den här i några dagar, men jag förstår den verkligen inte. Märker ingen skillnad och förstår inte varför jag ska ha ännu en produkt i min hudvårdsrutin. Om om det inte blev någon effekt för att jag inte använde den längre nog så är det ännu en grej jag hatar med hudvårdsprodukter, att man ska använda dem så jäkla länge innan man kan utvärdera om de är bra eller inte och då har man sänkt en massa pengar redan.

ÊTRE BELLE Lip Twist Pencil – 108-06
Jag börjar få en rätt stor samling läppstift i alla möjliga röda nyanser och här får jag en till. Lätt att applicera, sitter bra utan att hamna i hela ansiktet och på tänderna och en nyans som är relativt mild nyans som gör att  man kan ja den även till vardags.

BABOR Ampoule Concentrates
Det här är nog en av de mest onödiga produkterna jag någonsin fått. Jag har inte ett uns förståelse för den. Att ha små ampuller i glas liggande i badrummet känns inte bra och att behöva bryta upp dem men skräcken att få glassplitter i fingrarna är inte heller kul. Och tanken att tappa en lite glasflaska fylld med olja på golvet gör mig otroligt stressad. Jag använde de de några gånger i ansiktet och urringningen enligt instruktionerna, så nu måste jag se om det är anledningen till de orenheter jag nu har på bröstet. Men nej, det finns ingen chans att jag någonsin skulle köpa eller regelbundet använda den här typen av produkt, tror inte ens jag kommer använda upp hela den här produkten.

SKIN&CO ROMA Truffle Therapy Cleansing Oil
Jag använder en annan rengöringsolja varje morgon och den är väldigt lätthanterlig och lätt att tvätta bort. Den här är inte det. Känns som om huden har en oljig film efter att man försökt tvätta bort den. Är INTE en produkt som fungerar för mig.

ABSOLUTE NEW YORK Icon Eyeshadow Palette
En trevlig palett med användbara färger som jag faktiskt har kunnat använda. Känns dock som en billigare version av nån av Urban Decay’s platter då denna förpackning är lite skev och då känns lite billig. Men skuggorna har tydliga färger och är bra pigmenterade. Och sitter dessutom bra med lite bas på ögonlocken.

Dela