Vad är ditt nyårslöfte?

Jag har lite blandade känslor inför nyårslöfte. Jag är alltid för en nystart, att man ska kunna få börja om på nytt och få ett nytt försök. Men samtidigt är nyårslöfte så hypade att dom egentligen inte betyder någonting alls, samtidigt som dom är en riktigt big deal.

Så jag tänkte att istället för att lova saker och sedan bryta våra löften om några timmar/dagar/veckor, så tänkte jag istället ha nyårsmål i år. Mål är något som vi kan jobba mot hela året istället för nått vi lätt bryter i början av januari. Något som vi kan titta på mer långsiktigt, med ett större perspektiv. Nått som vi inte kan överge lika lätt.

Så detta är mina mål för 2017:

 • Fortsätta med mina 4 styrkepass per vecka, men lägga till ett pass cardio.
 • Äta bättre, med mindre socker, läsk och processad mat, men mer frukt och grönt.
 • Fortsatt låg konsumtion av alkohol.
 • Börja dejta.
 • Spara mer pengar.
 • Bli bättre på att ta emot komplimanger och beröm.
 • Gå ner i fettvikt (men fokus på mental hälsa för träning och diet).
 • Läsa 1 bok per månad.
 • Sluta följa TV-serier jag inte tycker om och inte vara en sån completionist.
 • Gå minst 10 000 steg varje dag.
 • Blogga oftare.

Det är det som jag har tänkte fokusera på i år. En del saker är jag redan igång med, vissa behövs förbättras. Men vi har ett år på oss.

Vad är ditt nyårsmål?

Dela