Gymkläder, eller att vara fyndig på gymmet

[dropcap]J[/dropcap]ag har alltid tyckt om kläder med finurliga meddelande på, jag kan inte hjälpa det. Jag tycker det är roligt med kläder som säger nånting roligt och jag kan flina lite för mig själv om jag ser någon annan med en tröja med ett roligt tryck.

Så varför ska det vara någon skillnad på gymmet? Jag håller sakta men säkert på att samla på mig lite olika toppar jag tränar i som är lite fyndiga.

[1. http://hafthorbjornsson.com/product/ladys-tank-top-black/]
Den här var den första jag köpte. Köpt helt legit från Hafþór Björnssons hemsida. Ni vet, han som spelar The Mountain i Game of Thrones. Den är rolig, tycker jag, efter snubben är över 2 meter lång och väger typ 200 kg, så tanken att jag som knappt är över 150 cm skulle fightas med honom får mig att fnissa.

[2. https://shop.spreadshirt.se/styrkelabbet/premiumtanktopp+dam-A111090879]
Den här kommer från Styrkelabbets webshop och den gör mig glad. Vi skulle kunna diskutera typsnittsvalet som gör lite ont i mitt hjärta, men det är ett bra meddelande. Dock känner jag att jag endast kan bära den dagar då jag ska marka, men det är inte så svårt eftersom jag gör det 2 pass i veckan.

[3. https://shop.spreadshirt.se/styrkelabbet/premium-t-shirt+dam-A110938361]
Den här kommer också från Styrkelabbet. Har inte haft den på gymmet än, men eftersom det är typ Styrkelabbets motto så borde den passa rätt bra där. Kan vara en bra vardagströja också då det är en bomullströja och inte nått funktionsmaterial.

Hittade ingen bra bild, men det senaste tillskottet är en tröja med detta tryck. Bra bomulls material som kan användas vid knäböj, och med detta meddelande måste man ju ha den under ett squatpass. Eller så har jag den till vardags, who cares.

Så thats it just nu, men det finns några fler som jag skulle vilja ha, men man får expandera samling lite i taget. Att försöka verka seriös på gymmet, men att ändå kunna ha dessa fjantiga tröja är lite av en balansgång.

 

Dela