Jag testar Barebells Protein Crips strawberry white chocolate

[dropcap]S[/dropcap]åg dessa hängande på en kyl full med Barebells-produkter. Tycker det är kul att testa diverse proteinprodukter och det här är nog en av de mest onödiga som jag har sett så varför inte testa.

Utseende

Dom har en lite läskig rosa färg, åt det babyrosa hållet, vilket är väl ganska standard för saker med jordgubbssmak. Dom är rätt små bollar så det känns helt okej att äta några stycken i taget. Lagom storlek om man vill kunna äta dem en näve i taget.

Doft

Dom luktar lite svagt kemiskt, inte det godaste doften, men eftersom det inte är så starkt så känns det okej.

Textur

Dom har en jättegod textur, krispiga på insidan med som en yoghurt på utsidan. Tänk nått från naturgodishyllan.

Smak

Och smaken då? Dom smakar syntetiskt jordgubb, of course, och lite svagt av vit choklad. Helt okej, men du måste förvänta dig att det smakar konstgjort. Om du inte får äta vanligt godis så kan detta vara en bra tillfällig ersättning.

Final verdict

Jag märket att man bara har lust att äta lite i taget. Jag kom igenom halva påsen, men sedan växte det i munnen. Blev för mycket av det syntetiska. Men jag sparar nog resten till en annan gång.

Dela