Jag testar Barebells Protein bar Cookies & Cream

[dropcap]V[/dropcap]i behöver alla ha några bra go-to-snacks för när vi blir riktigt hangry (när man blir arg på grund av att man är hungrig) och vissa smakar bättre än andra (är det nått som gör en ledsen så är det äckliga mellanmål). Så nu testar vi denna.

Utseende

Ser ut som en klassik choklad-bar som är täck i så krispkulor och täckt i choklad.

Doft

Luktar… choklad. Trevligt.

Textur

Lite seg på insida, men det godaste är nog kulorna på utsidan som är helt krispiga.

Smak

Choklad är alltid yummy. Men innehållet som ska vara ”cookies och cream” är också gott och sött. Bästa, hela smakar inte allt för mycket av sötningsmedel eller överdrivet konstgjort på grund av proteininnehållet. Tror innehållet ska vara lite som en blandning gjord på Oreos, och det når den kanske inte riktigt upp till, men det är nått gott i alla fall.

Final verdict

Det här är nog en av mina absoluta all time favoriter när det gäller alla typer protein bars. Den funkar perfekt om man är lite godissugen, men inte äter godis, eller om man känner att man behöver äta nått litet som inte är en hel måltid.

Dela