Skippa aldrig leg day

[dropcap]S[/dropcap]å eftersom det var dags att ta sig tillbaka till gymmet så blev det ben idag. Var jobbigt, speciellt då det kändes väldigt svettigt och fuktigt inne på gymmet. Tänker att jag måste väcka liv i de muskler som vilat en vecka så är jag tillbaka på banan efter det. Tror inte jag kan förvänta mig några stora styrkeökningar under dieten, men behöver ju inte bli svagare.

Dagens benpass:

Straight leg deadlifts (raka marklyft)
1 set x 15 rep
5 set x 12 rep

Hip thrust (höftlyft)
3 sets x 12 rep

Bent over row (stående rodd)
3 set x 12 rep

Thigh adductor (insida lår maskin)
3 set x 12 rep

Thigh abductor (utsida lår maskin)
3 set x 12 rep

Anledningen att stående rodd finns med på ett benpass är att jag försöker öka styrkan i den övning och stärka ryggen, så jag lägger in övningen så den är med minst två gånger i veckan.

Jag var väldigt trött efter höftlyften, så jag kapade bort sittande ben curls, rygglyft med skivstång och vadpress för hela min hjärna ville bara ge upp, så jag förenklade passet lite för att faktiskt göra ett helt pass. Blev en timme långt ändå, så blev helt okej ändå.

Dela